Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

LG 32LH5000

LG - 1920 x 1080 - 82 cm - DVB-T tuner - 2 ms - 100Hz - 16:9

32" LG Full HD LCD televize | Speciální vlastnosti: 1. TruMotion 200Hz 2. Full HD 1920 x 1080p 3. Odezva 2ms 4. Invisible Speaker Laděné Markem Levinsonem Skvělé...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 12 350 Kč vč. DPH

Recenze LG 32LH5000

Přidáno: 16. března 2010

nováček

avi

původně jsem chtěla jinou značku i menší rozměr, ale teď jsme maximálně spokojeni.

Pro:

• výborný ostrý obraz
  • ve standardním režimu výborné barvy
  • olympiáda na této televizi úžasná
  • USB používáme na přehrávání filmů, které jsme na flash disk nahráli v DIVX
  • USB také funguje s externím hard diskem s vlastním napájením, ty malé hard disky bez možnosti napájení ze sítě nefungují, protože nestíhají.
  • poté, co jsem si vytiskli návod z CD, jsme přišli na spoustu vylepšení, třeba podpora titulků a vylepšení zvuku

• vůbec nic
  • příjemné překvapení se vstupem pro USB flash disk
  • Ano

Přidáno: 24. února 2010

Ověřený zákazník TIVIS.cz

Fukan

TIVIS.cz

Pro:

• na doporučení. Zatím velká spokojenost
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (3)
  • Ne

Přidáno: 17. února 2010

Anonymní uživatel

odborník

Dark126

Špičkový LCD televizor v atraktivním černém provedení, Full HD technologií s dynamickým kontrastním poměrem až do 80000:1. Panel nabízí rozlišení 1920 x 1080 bodů, dále jas 500 cd/m2 a odezvu velmi příjemných 2 ms díky kterým zaručí perfektně ostrý a jasný obraz, bez šumů a nepřesností a nezpůsobuje únavu očí při delším sledování jako klasické televizory. Širokoúhlý formát 16:9 umožňuje sledování většiny DVD filmů na celé obrazovce bez pruhů, zkreslení nebo deformace. Zajištěny jsou také výborné pozorovací úhly a kontrast. Nejzajímavější vlastností LCD panelu je vestavěný televizní přijímač pro příjem analogového i digitálního vysílání.

100 Hz technologie používá vysoce přesný interpolační algoritmus, který detekuje pohyb v obraze a zvyšuje obnovovací kmitočet až do 100 Hz a tím vytváří obraz, který je zobrazen jako dva snímky. 50 Hz televizor ve stejné čase zobrazí pouze jeden snímek. Díky této metodě mohou být zachovány jasnější obrazy bez třepotání nebo zastření.

O kvalitní zvuk se stará digitální zesilovač o výkonu 2 x 10 W s efekty prostorového zvuku z pouhých dvou předních reproduktorů díky pokročilé technologii S-Force Front Surround. Zařízení disponuje čtyřmi obrazovými režimy pro přizpůsobení obrazu právě probíhajícímu pořadu. Nechybí ani speciální herní režim pro zobrazení špičkového obrazu pří hraní her na konzoli nebo počítači. Je dodáván v elegantní piano černém provedení. Možnosti připojení jsou bohaté. K dispozici máte 4x HDMI konektory,USB konektor nebo RBG konektor pro připojení k PC.

Pro:

• je suprový
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (5)
  • Ne

Přidáno: 31. ledna 2010

Anonym

Původně jsem chtěl jinou značku i model, ale po porovnání kvality obrazu jsem změnil názor.

Pro:

• Vynikající obraz
  • Úsporné technologie
  • Podpora formátů
  • Cena k vybavení a kvalitě

Proti:

• Zvuk - slabší hloubky, ale v porovnání s konkurencí je na tom o něco lépe (k SAMSUNG LE32B550).
  • Ano (11)

Přidáno: 21. ledna 2010

Ověřený zákazník Elektro garden

Elektro garden

Velice spokojen

Pro:

• Ve všech smětech odpovídá popisu

Proti:

• Je zavádějící uváděný modrý okraj televizoru - ve skutečnosti průhledný.
  • USB vstup nezvládá připojení externího hard-disku, jinak funguje bezproblémově

Přidáno: 4. ledna 2010

Filip

Filip

Velmi dobrá televize za rozumnou cenu. Zatím jsem s ní neměl jediný problém, byla mi doporučena a bez větších protahování jsem ji vzal. Dodnes to beru jako velmi dobrou koupi, která nám slouží ke kvalitní podívané.

Pro:

• Rozumná cena
  • Kvalita

• nic
  • Ano (7)
  • Ne (5)

Přidáno: 30. prosince 2009

Ověřený zákazník ElektroMedia.cz

Janatov

ElektroMedia.cz

Tuto televizi ostatním doporučuji. Je jasné, že vývoj jde rychle dopředu ale nyní na konci roku 2009 to je výborná kvalita za rozumnou cenu.

Pro:

• České menu, jednoduché ovládání, výborný obraz a rozlišení.

• Nemám negativní názor.
  • Ano (9)

Přidáno: 27. prosince 2009

Ověřený zákazník Elektrosvet.cz

eduard

Elektrosvet.cz

jsem velmi spokojen - kvalitní výrobek

Pro:

• ve své kategorii perfektní

• nic proti
  • Ne (4)

Přidáno: 1. prosince 2009

Anonym

Za cenu kolem 14tis. Kč více než dobrá koupě. Rozsah funkcí, nastavení a kvalita obrazu uspokojí i náročné uživatele. Vřele doporučuji.

Pro:

• Vynikající 100Hz obraz se širokými možnostmi nastavení a přizpůsobení jakémukoli obsahu i uživateli. Velmi dobrý inteligentní senzor regulující jas, kontrast a podsvícení podle intenzity okolního světla spojený s funkcí šetření energie, chytrý průvodce optimálním nastavením obrazu. Několik předvoleb s možností vlastních nastavení obrazu pro odlišné uživatele. Expertní mód s možnostmi nastavení dynamického kontrastu, dyn. barev, potlačení šumu, šetření očí při sledování ve tmě atd.
  • Dále překvapivě dobrý zvuk díky 4 reproduktorům s SRS TruSurround, možnost automatické regulace hlasitosti a zesílení lidského hlasu (využijí hlavně odpůrci hlasitých reklam, a hlasité hudby na pozadí dialogů ve filmech).
  • Snadná připojitelnost k čemukoli (PC, HD satelit, Blu-ray, PS3, HD kamera, dig. fotoaparát, USB flash disk - mp3, jpg, DivX) 4x HDMI konektor. Možnost pojmenovat v menu jednotlivé vstupy, např. AV1, AV2, atd. jako "satelit, blu-ray" atd.
  • Přehledné menu a ovládání, zkrácený návod přímo na obrazovce. Ovladač je taktéž přehledný a snadno se lze naučit ovládat tlačítka jen po hmatu. Možnost plně ovládat všechny funkce a nastavení na bočním panelu TV - např. když dojdou baterie v ovladači.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (105)
  • Ne (8)

Přidáno: 30. listopadu 2009

Ověřený zákazník ElektroMedia.cz

ElektroMedia.cz

Je to 3. TV značky LG a se všemi jsem maximálně spokojen.

Pro:

• Solidní poměr mezi užitnou hodnotou a cenou, splnil vše, co jsem očekával - perfektní obraz, úsporu energie a očí při zapnutém automatu, snadné ovládání, rozhranní...

• O ničem nevím...
  • Ano (21)

Přidáno: 10. listopadu 2009

Petr

Petr

je to báječný lcd televizor

Pro:

• LG je super telka,zvuk famozní,má to vše co má mít za super cenu super obraz a zvuk,
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (22)
  • Ne (13)

Přidáno: 6. října 2009

Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

manakova

GSMTelefony.cz

tento LCD televizor je novinkou ktera se vazne povedla,ma skvele parametry a velmi priznivou cenu

Pro:

• vysoka kvalita obrazu,skvele parametry

Proti:

• skoda ze neni i ve stribrne barve
  • Ano (42)
  • Ne (11)