Samsung LE32B650
Samsung - 1920 x 1080 - 81 cm - DVB-T tuner - 100Hz - 16:9 - Full HD
Technologie zobrazení: LCD Úhlopříčka obrazovky (cm): 82 Formát obrazu : 16:9 Rozlišení displeje (bodů): 1920 x 1080 Zobrazovací frekvence (Hz): 100 Hřebenový filtr:...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Samsung LE32B650
Přidáno: 15. března 2010
V uvedené cenové relaci slušný výrobek.Při porovnáních s několika televizory se přikláním spíše k LCD LED Samsung .Ovšem cenově je rozdíl mnohem vyšší než nárůst kvality.Designově jsou na tom výborně oba dva.Pro požitek projekce je potřeba opravdu kvalitní zdroj signálu.Pro:
- pěkný obraz
- pohodlné ovládání
- 2xscart
- ethernet
- Dlna
- menší kontrast
- úhel pohledu
Přidáno: 25. února 2010
Pokud chcete multimediální centrum pak doporučuji, pokud chcete televizor je to zbytečný luxus.Pro:
- perfektní obraz, nabízí vše na co si jen vzpomenete, velmi dobře zpracovaná prezentace fotografií a jejich zobrazení. Nastavit či uživatelsky upravit lze prakticky všechny parametry obrazu. Pro běžného uživatele ( který se nevěnuje zpracování fotografií či videa) by možnosti nastavení mohly být až nebezpečné. Naštěstí je vždy možnost návratu k továrnímu nastavení
Proti:
- zatím nemám co vytknout
Přidáno: 22. února 2010
Kvalitní TV za přijatelnou cenu - doporučuji ke koupi.Pro:
- Televize je výborná s ohledem na subjektivní názor na obraz -
- připojeno na kabel,ovládání, možnosti připojení externích zařízení a ceny výrobku.
Proti:
- Časté čistění od prachu, nejasná volba poměru stran.
Přidáno: 4. února 2010
ebpl7
Televize s vynikajícím poměrem cena/kvalita s dostatečným množstvím služeb (usb2movie, Internet-at-TV). Plného využití televize lze dosáhnout bohužél až vlastním zásahem do firmware a aplikací. V červenci 2010 bude oficialně spuštěna podpora Samsung Apps, která umožní úpravu a přidání vidgetů (napr. videoarchiv ČT, Novy připadně server Picasa či jiné). Dnes by za těchto předpokladů byla tv bezkonkurenčí, v té době to zřejmě bude samozřejmostí i u konkurencePro:
- přehrávání všeho druhu médii s externého usb úložiště nebo pro síti (včetně MKV s kodekem h264), slušný obraz, slušné EPG, svižný analogový tuner
Proti:
- slabá nebo rovnou skoro žádná podpora ze strany výrobce -nedostatky ve firmware (změnu nastavaní poměru obrazu při přehrávání přes usb2movie, prolomení vnitřní sítě dlna vidgety) řeší nebo snad ještě bude za něj řešit parta dobrovolníků (samygo.sourceforge.net, nebo NewAge),
- na můj vkus značná prodleva při přepínání digitálních kanálů,
- zatím neupravitelný rozsah vidgetů (youtube + počasí),
Přidáno: 29. ledna 2010
Proště to byl výborný nákup!!!Pro:
- + pěkný design
- + skvělý obraz (i při přehrávání avi mě překvapil perfektní obraz)
- + usb slot (stačí připojit externí hardisk nebo flashku a můžete si pouštet filmy, hudbu nebo prohlížet fotky)
- + velmi dobrý poměr cena/výkon
Proti:
- - snad jen trošku obtížnější montáž stojanu, muselo se trošku zabrat, ale chlap to v pohodě zmákne
Přidáno: 29. ledna 2010 (naposledy upraveno 29. ledna 2010)
Tomáš
Viz víše uvedenoPro:
- již bylo řečeno ostatními (kvalita obrazu apod.)
- Vyzdvihuji především výborně provedené přehrávání DivX filmů z flash disku, příp HDD (včetně 100% podpory českých titulků a jejich výborné zobrazování - jenom dle zkušeností je nutné je mít ve formátu .srt)
Proti:
- - nedostatečné využitý potenciál připojení k síti:
- - dostupné pouze 3 aplikace - počasí (nepoužívám), zprávy USA Today (dobrý pro procvičení AJ, ale jsou to zprávy především z USA), YouTube (občas využívám - klipy, hudba)
- - další aplikace zřejmě v nedohlednu (hodila by se např. aplikace pro zprávy z českých serverů, ale to je asi nereálné
- - připojení přes DLNA server - teoreticky dobrá věc, ale nepraktická - nejde posouvat video, takže musíte vždycky koukat od začátku :(. Využívám přehrávání přes flash
- - připojení není jinak využitelné (nebo jsem nezjistil jak)
Přidáno: 29. ledna 2010
-je to velmi kvalitní televize na kterou se dobře kouká a proto je v top 3Pro:
- --full hd
- -parádní design
- -spousta prostoru na dívání
- hezká uhlopříčka
- -dobré rozlišení
- -myslim že je to to nejlepší co se dá jako televize najít tedy lcd televize
- -je od velmy známé firmy samsung která si dá docela záležet
Proti:
- -bohužel jen lcd ne led televizor
- -
Přidáno: 28. ledna 2010
Jde o suprovou LCD televizi, vlastním větší model LE40B651 a taky ho všude doporučuju. Jsem s ním maximálně spokojen.Pro:
- originální samsung design
- nádherný obraz - hlavně tedy ve full HD kvalitě
- suprový dálkový ovladač
- po připojení síťového kabelu možnost sledování videí YouTube
- české a přehledné menu
- jednoduché ovládání
Proti:
- skoro nic jsem nenašel
Přidáno: 25. ledna 2010
Vcelku solidní výbava za danou cenu, ale po zkušenostech bych za nižší cenu oželel LAN (tedy připojení na Internet a síť) neboť jsou prakticky nepouživatelnéPro:
- ovládání
- obraz
- podpora USB externích disků (zkušenost Toshiba 160GB)
- Integrovaný přehrávač
- podpora AVI formátu h264
- Množství rozhraní
- Internet-at-TV:
- Před přeflešováním na nejnovější verzi firmware bylo přehrávání youtube videí ještě použitelné (pomicí přihlášení k účtu na Youtube). Po přeflešování pro mě tato funkce ztratila význam...
- LDNA server:
- Nestabilní, nutno často restartovat počítač
Přidáno: 18. ledna 2010 (naposledy upraveno 18. ledna 2010)
Doporučuji k zakoupeníPro:
- Skvěle vybavený přístroj, výborný poměr cena-výkon.
- Vybral jsem si jej po dlouhém porovnávání s obdobnými přístroji a důležité bylo jednak jeho vybavení, jednak nízká spotřeba.
Proti:
- 1) Škoda, že nemá sluchátkový výstup (ale to lze obejít, takže mi to nevadí).
- 2) Trošičku problém s ovládacím kódem - nezjistil jsem, jaká je jeho správná hodnota (pro možnost použití jiného ovladače; Samsung má mít kód 65 nebo 68, ale na žádný to nereagovalo)
Přidáno: 17. ledna 2010
Proti této TV nenám sad nic velkého proti, Jak jsem již zmínila jen nekonečné leštění šmouhanců a neobvykle obrovskej ovladač, takový jsem myslela že se už nevyrábí.Jinak co do televize, tak je opravdu bezvadná. Máme ji již nějakou chvíli a bez problémů, žádné opravy zatím ani nic jiného.Pro:
- pěkně vypadá
- rozhodně kvalitní
Proti:
- každá šmouha je hned vidět
- na dnešní dobu poněkud ohromný ovladač
Přidáno: 16. ledna 2010 (naposledy upraveno 17. ledna 2010)
---super kvalita za super cenu :)) ---Pro:
- ---krásně vypadá---
- ---snadné ovládání---
- ---pochopitelný návod---
- ---kvalitní obraz i na digitální vysílání---
- ---české trošku složitější menu---
- ---srozumitelný ovladač s podsvětlením---
- ---skvělá cena---
Proti:
- ---obtížné řazení digitálních a analogových programů---
Přidáno: 13. ledna 2010
Pár mušek na kráse určitě nezastře fakt, že za nevelký peníz je to našlapaný stroj se spoustou funkcí a pěkným vzhledem.Pro:
- Skvělý vzhled s průhledným, asi 1cm širokým krajem okolo celého rámu. Možnosti využití a propojení přes 2krát SCART, HDMI, dalších X konektorů, až po USB, pro zapojení snad všech přístrojů světa. Otočný a bytelný stojan. Možnost podsvícení dálkového ovladače. 4 stupně nastavení úsporného režimu. Pěkná znělka při zapnutí a vypnutí TV.
Proti:
- Velikost ovladače-větší jsem snad ještě neviděl, pak jsou už jen tuším baseballové pálky :-) . Nemožnost úplného vypnutí TV, stále je ve stand-by režimu. Trochu má potíže se zobrazením odstínů bílé barvy, ať nastavuji jak chci dost přepaluje. Ne při každé scéně, ale sledovat např. hokej, kde se bílé kluziště míchá s odrazy světel a odlesky mantinelů, no, 10 let stará skleněná Philipska to umí lépe...
- Lesklý povrch vypadá parádně, ale rychle chytá prach a každý dotek je vidět - furt leštíme.
Přidáno: 6. ledna 2010
Určitě doporučuji, výborná je možnost připojit externí HDD (bez problémů funguje i když je HDD rozdělen na několik particii), podporuje množstvi video formátů včetně mkv.Pro:
- dobrá výbava, výborný ovladač, dobrý obraz, slušné možnosti propojení s dalšími zařízeními, nízká spotřeba, mnoho podporovaný formátů videa
- zatím nic
Přidáno: 12. prosince 2009
Jozef
odporúčam k zakúpeniuPro:
- výborná výbava, cez skylink výborný obraz, jednoduché ovládanie, prezentácie fotografií so zvukom cez USB,možnosť zdieľať obsah z PC, po zakúpeni Samsung bezdrôtového LAN adaptéra bezdrôtové pripojenie na internet,podsvietený diaľkový ovládač
- zatiaľ nič
Přidáno: 4. prosince 2009
Přidáno: 30. listopadu 2009
Přidáno: 23. listopadu 2009
Přidáno: 20. listopadu 2009
Nemá chybu. Umožňuje využívat PC jako druhý velký monitor. Doporučuji bezdrátovou klávesnici a bezdrátovou myš. Použít pro video rozbočovača , konektor VGA, nebo HDMI.Pro:
- Vynikající centrum domácí zábavy. Obraz ostrý prokreslený do detailů.
- Nemám.
Přidáno: 16. listopadu 2009
Chytrý a elegantně provedený přístroj, který mi umožnil zbavit se jedné zbytečné krabice v domácím kině (IAMM). Funkce USB 2.0 video je nedocenitelná, ke kompletní videotéce mám přístup v rychlém menu dálkovým ovladačem televizoru.Pro:
- Ve spojení s externím harddiskem přes USB dokonale funkční video schopné hladce přehrávat h.264 Matrošku v rozlišení 1080p.
- Pohledné a přehledné menu, skvěle řešený EPG.
Proti:
- Vestavěný přehrávač nedekóduje DTS.
Přidáno: 15. listopadu 2009
Dle recenzí nejlepší TV ve své kategoriiPro:
- dobrý TV, digit. nemohu zatím posoudit, protože mám zatím analog.
Proti:
- pro ty, kteří měli potíže s instalací stojanu, uvádím, že byly na místě, protože samořezné vruty zajišťují t r v a l o u stabilitu televize, což je jen dobře.
Přidáno: 13. listopadu 2009
Přidáno: 20. října 2009
Přidáno: 20. října 2009 (naposledy upraveno 21. října 2009)
PŠ
Perfektní TV za skvělou cenu, koupil bych znovu.Pro:
- Skvělý obraz na digitálním vysílání.
- Graficky perfektní, přehledné i když trochu složité menu.
- Skvělá kvalita obrazu i při přehrávání DivX a široká podpora formátů.
- Kontrastní a ostrý obraz i při sledování klasického digitálního vysílání.
- Velký, srozumitelný ovladač s podsvětlením.
Proti:
- Obtížné řazení digitálních a analogových programů.
- Horší kvalita analogových kanálů.
- Při montáži problém se zašroubováním šroubů do podstavce, po zkrácení o cca 3 mm již vše OK.
- Malé množství obsahu pro internetové prohlížení a nemožnost nastavení.
Přidáno: 23. září 2009
Přidáno: 9. září 2009
Přidáno: 4. září 2009
Přidáno: 12. srpna 2009
Přidáno: 12. června 2009
Měla jsem trochu strach, když jsme si ho přivezli domů, ale nakonec jsem zjistila, že je to lepší televize než jsme měli doposud (mono, skleněná obrazovka), ale je fakt dobrá. Ze začátku mi dělal trochu problém zvyknout si na občasný výpadek digitálního signálu, ale co zesílili vysílač je to v pořádku. Vřele tento typ doporučujiPro:
- Snadné ovládání
- přehledný návod
- vestavěný vyhledávač digitálního signálu
- prima zvuk
- Ještě jsem neodhalila